Afis despre

Despre Noi

Fenomenul Romanian Drift Community (RDC) a luat nastere in 2014

RoDrift Dupa doar un an, in 2015 ne-am afiliat la Federatia Romana de Automobilism Sportiv. De la inceput, am plecat cu ambiatia de a crea un mediu sigur si un cadru organizat pentru pilotii care participa la acest fenomen, atat de indragit de iubitorii automobilismului.

Azi, organizam a IV a editie a competitie cu cea mai mare crestere din Romania – Campionatul National de Drift organizat de RDC, editie care are doua dintre etape care fac parte din Campionatul Central-European de Drift, desfasurat sub egida Federatiei Internationale de Automobilism.

In acesti patru ani, clubului nostru s-au afiliat peste 100 de piloti din opt tari, atat la clasa Pro cat si la clasa SemiPro.

Ca urmare a interesului aratat de pasionatii acestui sport, clubul nostru a dezvoltat un sir de evenimente demonstrative sub conceptul Drift Game, care aduce intre patru si sase evenimente in plus fata de etapele Campionatului National de Drift.

MISIUNE Rodrift : popularizarea fenomenului Drift ca disciplina sportiva si crearea unui cadru sportiv adecvat pentru pasionatii de drift din Romania.

Parteneri